JD Riool en Grondwerk

JD Riool en Grondwerk

Mijn naam is Jeffrey Dijksterhuis en in 2019 ben ik mijn eigen riolering bedrijf begonnen. Inmiddels heb ik mijn bedrijfscapaciteit uitgebreid waardoor ik mijn klanten nog beter van dienst kan zijn.

Als eigenaar van een kleinschalig bedrijf hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Mijn visie is gebaseerd op het snel en eerlijk bedienen van mijn klanten, waarbij ik streef naar optimale klanttevredenheid. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een snelle respons en een betrouwbare service.

Spoed

Belangrijk is dat we ook in noodsituaties voor jou paraat staan. Als je met een vervelend rioleringsprobleem zit, dan is het heel belangrijk om dit snel op te lossen. Met onze spoedservice komen we snel ter plaatse om het probleem te identificeren en jou direct doeltreffende oplossingen te bieden. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit.

Wij staan klaar

Of je nu te maken hebt met een vervelende ontstopping, een grondige rioolinspectie nodig hebt of je tuin moet voorzien van nieuw grondwerk, wij staan voor je klaar met deskundige hulp. Wij hebben de expertise en moderne apparatuur om uiteenlopende rioleringsproblemen op te lossen.

Passie voor het vak

Sinds 2019

Service op plek #1

Wij vinden het zeer belangrijk dat jij tevreden bent en wij trots kunnen zijn op ons werk. Daarom staat service bij ons op plek #1. We zorgen dat het probleem wordt opgelost en gaan pas weg als het echt klaar is.

 

Snel geholpen

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Ontstoppen

Heb je last van een verstopping of loopt jouw riolering niet goed weg? Door het gebruik van onze professionele materialen hebben wij jouw riolering binnen een mum van tijd weer open en schoon.

  Camera inspectie

  Door middel van een camera inspectie kunnen we verschillende rioolproblemen achterhalen, tevens kunnen we jouw riolering in kaart brengen zodat je precies weet hoe het zit.

   Stankopsporing

   Heb je al langere tijd last van rioollucht? Dan kan het maar zo zijn dat er een lek in je riool zit.

    Aanleg

    Voor het aanleggen van een (gedeeltelijke) nieuwe riolering kun je ook bij ons terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

     Onderhoud

     Ook voor het controleren, schoonmaken en onderhouden van de riolering kun je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

      Grondwerk

      Moet jouw riolering buiten de woning opnieuw aangelegd of vervangen worden? Dat is geen probleem! In overleg is er veel mogelijk zodat je tuin/bestrating er na afloop weer netjes bij staat.