Ontstoppen

JD Riool en Grondwerk diensten (2)

Ingewikkeld

Een verstopt riool is ongetwijfeld één van de meest lastige en onaangename problemen waarmee een huiseigenaar te maken kan krijgen.

Soms is het simpel op te lossen maar vaak is het een ingewikkeld en hardnekkig probleem. Wij helpen je daar graag mee.

Van vieze geuren tot mogelijke problemen: het snel aanpakken van een verstopt riool is essentieel om verdere schade te voorkomen en de normale situatie te herstellen.

Oorzaak

De eerste stap bij het oplossen van een rioolverstopping is het identificeren van de locatie en de omvang van het probleem.

Langzame afvoer, gorgelende geluiden of stank zijn veelvoorkomende tekenen van een verstopt riool. Het gebruik van rioolinspectiecamera’s kan een visuele beoordeling van de rioolleiding opleveren, waardoor de oorzaak en locatie van de verstopping kan worden vastgesteld.

JD Riool en Grondwerk diensten (1)
JD Riool en Grondwerk diensten (3)

Probleem oplossen

Bij hardnekkige of ernstige rioolverstoppingen is het raadzaam de expertise van een professionele rioolreinigingsdienst in te schakelen.

Wij hebben toegang tot gespecialiseerde apparatuur die hardnekkige verstoppingen kan aanpakken. We kunnen ook een grondige inspectie uitvoeren om onderliggende problemen, zoals het binnendringen van boomwortels of leidingschade, te identificeren.

Wij kunnen de opstopping voor je opsporen. Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Of stuur ons een bericht

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.